Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

“Tenim un govern dèbil que no planta cara a les retallades”

Publicat el 13/07/2012 12:05

Paüls

Paüls continua avui sense tenir metge d'assistència primària fix després que s'amortitzés la plaça l'any passat i malgrat les contínues promeses que la situació se solucionaria enguany. Ara, els paülsencs i paülsenques han de conviure amb una situació incerta pels continus canvis de professional i uns horaris d'atenció molt breus i que varien diàriament. “La situació és molt greu. Paüls està patint molt seriosament les retallades de CiU sense que el govern municipal sàpiga defensar els interessos del poble”, ha lamentat el portaveu del grup Socialista a l'Ajuntament, Gerard Gracià. “S'han rendit als interessos del partit i com des de fora se'ls veu com un govern dèbil, les retallades a casa nostra són molt majors”.

Una situació similar és la que pateix la llar d'infants municipal que també ha de sobreviure gràcies a l'esforç de les famílies i l'ajuntament per la disminució sensible de la subvenció per part de la Generalitat. Tot això en un context econòmic greu, segons Gracià, on caldria estar més al costat de la ciutadania que també ha hagut de veure com es quedaven sense cap pla d'ocupació.

Si preocupant és aquest tema, molt greu és la situació econòmica també de les finances municipals. Paüls va ser un dels pocs municipis als quals no se'ls va autoritzar el crèdit per fer front al pagament perquè no es va acceptar el pla d'ajust presentat pel govern municipal. “Ara han hagut de presentar-ne un de nou que contempla encara més l'encariment de serveis i l'augment de taxes”.

Gracià també ha criticat la manca de suport de l'ajuntament al sector cooperatiu i als pagesos del poble, “posant pals a les rodes en el seu funcionament i no acceptant el diàleg que ofereixen constantment des de la cooperativa per tal de solucionar la relació contractual entre l'ajuntament i l'ens per l'ocupació d'un local propietat del consistori”.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.