Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Manel Subirats (Ammposta) es compromet amb l’Alcanar, equip que entrena Alfons Royo

Marc Prades fitxa amb el Roquetenc. Aaron i Sepe (la Cava) fitxen
amb el R.-Bítem. Albert Gallego, al Catalònia. Ivan Cornejo (Pinell) també s’incorpora a l’equip de la Santa Creu. Fatsini, Pau Diez, Toni Calafat i Eugeni són les altres incorporacions confirmades i que ja va avançar Més Ebre fa unes setmanes

El jugador rapitenc Manel Subirats, que havia estat a l’Amposta les darreres campanyes, s’ha compromès amb l’Alcanar. Manel, que havia tingut trucades del Tortosa o del R. Bítem, entre altres, viurà a Barcelona durant la setmana i per això semblava que podia fitxar amb un equip de la ciutat comptal. De fet, va estar en tractes amb la Muntanyesa. Però finalment no va haver-hi entesa i s’ha decidit per l’Alcanar, del que tenia la proposta en les darreres setmanes. El compromís ja existeix i únicament es podria trencar si el jugadors rebés una proposta de categoria superior del futbol barceloní i que, per aquest motiu, fos més interessant.
La incorporació de Manel cal afegir la del porter Marc, ja explicada la setmana anterior, i també la del davanter Ivan Gonzalez que estava a l’Abadessenc. Va jugar amb la Pobla, fa unes temporades. Ivan té 23 anys i se li ha trobat feina i per això s’incorpora a l’Alcanar. Hem de dir també que Xavi Molas i Raül Vates seguiran i que el jugador local Dani Gissalberti tornar després d’estar a la Rapitenca juvenil.
Dins de l’intent d’establir una politica en la que es confiarà amb els jugadors joves, l’Alcanar incorpora als juvenils Joan Canalda (Ulldecona) i el porter Xavi Arasa (S. Bàrbara) que jugaran amb el juvenil però amb opcions de poder passar al primer equip quan sigui necessari. Avui divendres és l’assemblea de socis i durant la mateixa s’ha de conèixer oficialment el nou president. La única possibilitat, a hores d’ara, és la de José Queral.
Si no hi ha res de nou, serà el nou president.
El pichichi del Camarles, Marc Prades, ha arribat a una entesa amb el Roquetenc i diumenge passat es va fer oficial el fitaxtge amb el club roquetenc. Marc havia estat, per segon any, en l’agenda de l’Ampolla i també interessava al Catalònia, que la setmana passada va contactar amb ell per a poder tornar al club de la Santa Creu, on va estar abans d’anar a Camarles. Finalment, s’ha declinat per l’opció del Roquetenc i, d’aquesta manera, fa el salt de categoria. Un davanter amb projecció i que ha estat cotitzat en uns dies per diversos clubs, a més del Camarles que, en principi, comptava amb la seua renovació. No obstant, la possibilitat ferma de poder anar a un club de categoria superior podia fer canviar de pensament a Marc Prades i així ha estat. Marc és familia d’un directiu del Roquetenc i això ha facilitat les converses.
No serà la darrera incorporació del Roquetenc que també podria tenir la de Subi, jugador rapitenc que va estar al Catalònia, i que no seguirà a Jesús. Aquest fet ha comportat que Talarn pugui incorporar-lo a la seua plantilla. I, a més, la setmana vinent es podria tancar un altre fitxatge per a un Roquetenc que ha sofert una renovació obligada i que, amb les incorporacions efectuades, disposarà d’una plantilla competitiva per afrontar la nova temporada. El tècnic del Roquetenc va estar dilluns passat a Canal TE on va parlar de la problemàtica sobre els jugadors fitxats del Catalònia. Talarn va aclarir que té la consciència tranquil.la tot i que també entén que poden haver-hi interpretacions sobre l’afer. “No tinc cap problema en parlar-ne amb les persones que sigui necessari de Jesús i que així ho desitgen per donar-los els meus arguments de com han anat tots els fitxatges”, va dir Talarn.
Aaron Navarro, defensa del CD la Cava, ha fitxat amb el R.-Bítem. Sepe, davanter de l’Aldea que també estava a la Cava, és un altre fitxatge de l’equip de Bítem. Així com el jove de la Fatarella, Costa, que arriba del Tortosa juvenil. S’afegeixen a les incorporacions del porter Povill (Tortosa), Ubalde (Olímpic), Franklin (Roquetenc) i el davanter Marc Baiges (Tortosa).
Són, fins ara, les novetats que presenta el club de Bítem a més de la del tècnic Miquel Bes. El club de Bítem, entre altres jugadors, ha estat en negociacions amb Manel Subirats, que, finalment, s’ha compromès amb l’Alcanar.
En les properes hores es podria tancar una altra incoporació d’un juvenil del CD Tortosa.
El Catalònia ha fet oficials aquesta setmana les seues incorporacions. La majoria d’elles ja les havia avançat Més Ebre en les darreres setmanes. Es el cas de Juanma Fatsini (Pinell), Pau Diez, Toni Calafat (Alcanar) i Eugeni (Roquetenc). Tots ells tornen al club de la Santa Creu.
A més d’aquests, s’ha confirmat a Albert Gallego, centrecampista que estava al R. Bítem, i a Ivan Cornejo (Pinell).
Els jugadors renovats són: Marcos, Jesús, Cosido, Iniesta, Sisco, Martí, Francesc, Quim, Nacho i Leandro.
Quim, que es va comentar que havia parlat amb l’Ampolla, seguirà al Catalònia. La plantilla queda, en principi, tancada.
Es va especular per Jesús que David Subirats, capità del Tortosa els darrers anys, fet i format al Catalònia, podria tornar al seu club de sempre una vegada va decidir no seguir al Tortosa. Però David, fins ara, es manté ferm en la decisió de deixar el futbol tal com va anunciar al CD Tortosa.
Serà una temporada basada en les possibilitats del club: “amb els diners que disposem, hem fet la plantilla”. I també de renovació obligada després de la marxa dels jugadors, la majoria d’ells al Catalònia, amb el tècnic Talarn.
Comença una nova etapa en la que no estarà el crac i pichichi Aleix. S’ha de seguir.-------------------------------------------------------------Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.