Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

El delegat del Govern visita la IX Festa de la Cirera i Plantes Aromàtiques de Paüls

Publicat el 04/06/2012 18:05

Paüls

El delegat territorial del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, juntament amb l’alcaldessa de Paüls, Júlia Celma, i la resta de membres de consistori i convidats, va inaugurar aquest dissabte la 9a edició de la Festa de la Cirera i Plantes Aromàtiques del municipi.Més d’una cinquantena d’estands, on especialment les cireres, però també de plantes aromàtiques i productes artesanals de tota mena, feien les delícies dels nombrosos visitants que durant dissabte i diumenge han passejats pels carrers de Paüls.
En aquest sentit, el delegat del Govern valorava el gran esforç “que fan pobles petits com Paüls per promocionar els seus excel•lents productes i impulsar l’economia dels seus habitants, a més d’innovar cada any amb noves activitats. Aquest és l’esperit que cal tenir sobretot davant la situació de crisi que ens marca el dia a dia”.
A més a més, Xavier Pallarès inaugurava les instal•lacions d’un nou Tauler d’Escacs Gegant, que l’Ajuntament ha construït a la zona del Castell de Paüls. Per aquesta celebració, també van comptar amb la participació del jove Campió absolut d’escacs d’Espanya, Àlvar Alonso, que va aprofitar la jornada per jugar diverses partides amb els paülsencs i paülsenques.

D’altra banda, la Festa de la Cirera també es completava amb altres activitats com diverses exposicions, entre les quals destacava la del Centre d’Informació del Parc Natural dels Ports sobre la Jota de Paüls, ballada en les celebracions del municipi, com els famosos ‘estilos’ de forta influència aragonesa. Només la gran tradició musical de la població ha aconseguit que finalment a Paüls no es perdés la tonada de la cançó que acompanya el ball de la jota.

Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari