Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, va visitar la Sénia

Publicat el 06/02/2024 08:22

La Sénia

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, va realitzar divendres passat, una visita institucional a la Sénia. El president ha estat rebut a l’Ajuntament per l’alcaldessa, Victòria Almuni, i posteriorment ha signat el Llibre d’Honor en presència dels membres de la Corporació municipal i, també, del delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó.


L’alcaldessa Victòria Almuni ha esmentat diversos temes relacionats amb l'estat socioeconòmic actual de la Sénia, posant èmfasi en qüestions rellevants com el desenvolupament industrial, l'impuls de diferents sectors productius, i dedicant una atenció especial al sector de la fusta i el moble, la millora de la competitivitat i la sostenibilitat en aquest àmbit empresarial. 
A continuació, el president de la Generalitat s’ha traslladat a la seu d'Ambit - Living Spaces Cluster, on s’ha reunit amb representants del clúster de l'interiorisme en àmbits residencial i contract, així com amb membres del Col·lectiu d'Empresaris del Moble de la Sénia (CEMS).


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari