Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Tivissa supera amb escreix el nombre de visitants previstos en la seva onzena edició

Publicat el 14/12/2023 20:11

Tivissa

La Fira de Nadal de Tivissa ha culminat amb un extraordinari èxit, registrant una gran afluència de visitants durant els dos dies que es va celebrar. Tant els veïns i veïnes del poble com els visitants de les comarques veïnes van convergir en aquest esdeveniment esperat, convertint-lo en una celebració vibrant i festiva.


Amb més de 100 expositors, la Fira va oferir una àmplia gamma de productes i articles de regal per a tots els gustos. Des de peces artesanals úniques fins a delicioses especialitats gastronòmiques, els assistents van tenir l'oportunitat de trobar regals únics i contribuir al suport del teixit comercial local.


La gran acceptació de les activitats programades va superar totes les expectatives, ressaltant un esperit festiu que va impregnar cada racó de la Fira de Nadal de Tivissa. Les activitats dissenyades per a públic familiar van crear un ambient càlid i acollidor, amb nens i adults immersos en la màgia de la temporada, com el gran èxit del Bosc Encantat. Des dels tallers artesanals, on les mans creatives es van posar a treballar per crear obres úniques, fins als espectacles en viu que van mantenir a tothom enganxat, l'esdeveniment va oferir una experiència multisensorial que va captivar la diversitat d'edats presents.


La Fira de Nadal de Tivissa va transcendir les fronteres locals, atraient visitants no només de Tivissa sinó també de tota la província i la resta de demarcacions catalanes. Aquest esdeveniment va actuar com a punt de trobada per a aquells que volien experimentar l'ambient festiu i les ofertes úniques que la fira presentava. La presència de visitants de les quatre províncies catalanes ha consolidat la Fira de Nadal de Tivissa com una destinació atractiva per a tots. Aquesta diversitat de públic reflecteix l'èxit de l'esdeveniment en atreure l’atenció més enllà de la demarcació tarragonina.


Els comerciants que van participar a la Fira de Nadal de Tivissa van manifestar la seva profunda satisfacció pel notable volum de vendes i l'entusiasta resposta dels compradors. Les parades, amb productes que abraçaven tot tipus d’articles, van experimentar una gran demanda, evidenciant l'interès i la valoració del públic envers la qualitat i la varietat que s’oferia.


La dinàmica interacció entre comerciants i visitants va anar més enllà de simples transaccions comercials; va ser una oportunitat per compartir històries, coneixements i passió pels productes oferts. Aquesta interconnexió va contribuir a reforçar els llaços entre la comunitat i els empresaris locals, creant una atmosfera d'apreciació mútua.


És destacable que molts comerciants locals van subratllar l'impacte positiu de la Fira en el seu negoci, consolidant-la com una plataforma indispensable per a la promoció i el creixement econòmic. Aquesta edició de la Fira de Nadal ha deixat una empremta fonamental en la memòria dels comerciants, motivant-los a continuar oferint productes excepcionals i serveis personalitzats en el futur.


L'organització de la Fira de Nadal de Tivissa agraeix sincerament als veïns la seva col·laboració i participació entusiasta i als patrocinadors per fer possible aquest esdeveniment excepcional. També agraeix als comerciants la seva participació vital i la seva contribució a fer de la Fira de Nadal de Tivissa una experiència inoblidable per a tots els assistents. Amb aquest suport continuat, esperem que la Fira continuï prosperant i consolidant-se com una celebració anual essencial per Tivissa i la resta de província. L'èxit d'aquesta edició crea una base robusta per a futures celebracions i reafirma la Fira de Nadal de Tivissa com una tradició ineludible per a tota la comarca.


Sobre la Fira de Nadal de Tivissa


La Fira de Nadal de Tivissa és una celebració anual que destaca el millor de la comunitat local i veïna i ofereix una oportunitat única per connectar amb els veïns i visitants. Amb una àmplia gamma de productes, activitats i entreteniment, la fira es consolida com un esdeveniment clau en el calendari local, fomentant el comerç local i la cohesió comunitària. Aquest any s’ha arribat a l’onzena edició, consolidant el casc antic de Tivissa de parades, artesania, música en directe i espectacles. Va ser inaugurada per Carlos Brull, alcalde de Falset i president del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari