Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

La Mare i el Pare Noel recullen més de mig miler de cartes a Roquetes

Publicat el 11/12/2023 11:58

GarciaRoquetes

Roquetes va rebre, el 6 de desembre la Mare i el Pare Noel amb “Un viatge de fantasia”, el nou espectacle cultural de l’entitat que integrava diversos personatges de l'imaginari popular i de pel·lícules Disney i Warner: Les Papallones, Maléfica, Tom & Jerry, Harry Potter, Ron i Hermione van ser els encarregats d’acompanyar la parella de Lapònia.


El viatge va comptar amb melodia pròpia, a partir d’un mixt musical amb la veu de l’ebrenca Irene Porta Allende. L’artista Mar Grifoll Ginata va crear, a partir d’aquesta música, la coreografia del ball que es va poder veure durant el transcurs de la rua, amb la col·laboració de Roketes Balla.


La Mare i el Pare Noel, amb l’ajuda d’elfes i elfs, van recollir prop de 700 cartes durant el viatge. El seu pas per Roquetes va servir, també, per fer l’encesa de l’enllumenat públic nadalenc, de la mà de l’alcalde de la ciutat, Ivan Garcia Maigi, qui va rebre tota la cerimònia. La rua va recórrer la Urbanització dels Pilans i va continuar pels principals carrers de Roquetes, amb l’estrena de tres carrosses noves propietat de l’entitat organitzadora, i elaborades per les sòcies que la conformen. L’acte va cloure amb caramels, cortesia de l’Ajuntament de Roquetes.


L'espectacle i la rua van estar organitzats per l'Associació Cultural i LGTBI+ Okay Productions i l'Ajuntament de Roquetes, i va comptar amb el suport de la Direcció General de Joventut, la Diputació de Tarragona, Leroy Merlin, Roketes Balla i d’Eports.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari