Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

La Xarxa Amposta torna amb un programa per apropar el teatre a les famílies

Publicat el 19/09/2023 12:44

Amposta

"M.A.R.E.", de la Romancera Teatre, inaugurarà la temporada de teatre, el dissabte 23 de setembre.


La Xarxa Amposta inicia una nova temporada de teatre familiar amb set propostes, una més que l’any passat, entre setembre del 2023 i abril del 2024. "Són obres carregades de missatge que ens ajuden a seguir construint una societat més diversa i cohesionada", ha assenyalat l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, durant la roda de premsa de presentació de la programació.


El cicle de teatre familiar presenta un total de set obres, una més que la temporada passada, entre les quals es podran veure espectacles de titelles, música i màgia. Anna Palacios, Vicepresidenta de la Fundació Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Catalunya, assenyala que "contínuament hi ha espectacles que tenen connexió amb entitats o moviments que estan treballant alguna cosa en concret".


El programa, que s’allargarà fins l’abril, s’inaugurarà amb el teatre "M.A.R.E", de la companyia La Romancera Teatre, el dissabte 23 de setembre a les 18.00h. Tal com deia Palacios, aquest primer espectacle està connectat al projecte Vincles de l’Ajuntament d’Amposta. L’obra tracta sobre la criança i els valors de la primera infància posant-se al paper d’una mare gestant.


La següent obra serà "La motxilla de l’Ada" de Teatre al detall el 28 d’octubre a les 18.00h. Igual que la primera obra, també està connectada amb una entitat de la ciutat, en aquest cas amb el SAI, el servei d’atenció integral del col·lectiu LTGBI. L’obra conta la història d’una família amb un xiquet que no es trobava agust amb la seva identitat i de com va ser el procés de la seva transformació.


S’acabarà l’any amb l’obra "La maleta" de Teatre Nu el 2 de desembre a les 18.00h. Es tracta d’un espectacle reduït amb un sol actor on el públic pren un paper molt participatiu entrant a formar part activa de la funció. 


Posteriorment, continuarà el cicle el gener amb "Les pirates de terra endins" de la companyia Sgratta; el mes de febrer hi tindrà lloc l’espectacle de titelles "Bunji" de la companyia Festuc Teatre; al més de març es farà l’espectacle de màgia "Enchanté" de Melani; i per últim, a l’abril hi haurà el clown Gromic.


Com en la temporada anterior, el grup Xarxa Amposta oferirà també  diferents obres teatrals al centres de primària de la ciutat.


Totes les obres tindran lloc a l’auditori de la Unió Filharmònica i les entrades es poden adquirir en línia a xarxaamposta.fila12.cat. Els socis de La Xarxa i titulars del Carnet Jove es beneficiaran d’un descompte en la compra de l’entrada i l’entrada de l’espectacle "La maleta" serà gratuït amb el Passaport Edunauta.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari