Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Okay Productions ven números de La Grossa de Cap d’Any amb la numeració de la data d’Unicorns Pride

Publicat el 12/09/2023 10:45

Les butlletes les venen els 40 socis a 7€, dels quals 4€ es juguen a dos números diferents de la participació, i els 3€ restants són donatiu.


Enguany Loteries de Catalunya ha estrenat noves participacions de La Grossa de Cap d’Any fussionant la modalitat “La Dooble”, un concurs on les entitats poden escollir el número que venen i les persones que hi juguen opten a dos premis.


La Grossa amb La Dooble és també la modalitat de loteria escollida enguany per l’Associació Cultural i LGTBIQ+ Okay Productions que sota la marca de l’entitat i del pride vendrà butlletes pel valor de 7€. A cada butlleta hi ha dos números diferents. El de color verd és aleatòri però el de color blau és escollit per l’entitat que ha decidit que jugarà amb la combinació de números de la data d’Unicorns Pride 2023.


Cada participació té un valor de 7€. D’aquests diners 3 són donatiu i els altres 4 són el joc als dos premis que se sortejaran el dia 31 de desembre al matí a TV3.


Els números es poden adquirir a través de les sòcies de l’entitat que tenen butlletes a disposició i també sol·licitant-ho a la web i al mail okproductions.oficial@gmail.com a través d’on les persones han d’indicar la quantitat de números que volen i la destinació on s’han de fer arribar. L’entitat farà els enviaments a través de carta certificada de Correus, que tindrà un cost al comprador de 4,75€ addicionals al cost de la loteria.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari