Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Antoni Gilabert, regidor d'ERC a l'Aldea, serà el president del Consell Comarcal del Baix Ebre

La socialista Mercè Pedret, alcaldessa de Benifallet, serà la vicepresidenta primera
El regidor d'ERC a l'Aldea, Antoni Gilabert, serà el president del Consell Comarcal del Baix Ebre. Gilabert ha estat conseller comarcal en el darrer mandat i va dirigir l'àrea d'Obres i Serveis i el Consell Esportiu. La vicepresidenta primera serà per a l'alcaldessa de Benifallet, Mercè Pedret, del PSC, i ERC tindrà quatre de set vicepresidències. D'aquesta manera es formalitza el pacte de govern dels republicans i socialistes a l'ens comarcal. ERC dirigirà Hisenda i Governació, Afers Interns, Promoció Econòmica, Ocupació, Ebreterra, Infància i Adolescència, Igualtat i Feminisme, Turisme i Gestió Ambiental. El PSC dirigirà Comerç, Consum i Habitatge, Serveis socials, Ensenyament, Joventut i Esports, Cultura i Viver d'empreses.Els representants d'ERC al Consell Comarcal del Baix Ebre són Rosalia Pegueroles, alcaldessa d'Aldover; Jordi Forné, alcalde d'Alfara de Carles; Vanessa Callau, regidora de Deltebre; Samuel Ferré, alcalde del Perelló; Jani Brull, regidora de l'Ametlla de Mar; Vanessa Martí, regidora de l'Ampolla; Cinta Garcia, regidora de Roquetes; Eladi Galbe, alcalde de Tivenys, i Roger Aviñó, alcalde de Xerta.


La resta de representants a l'ens de la Candidatura de Progrés són Juan Pedro Linares, regidor de l'Aldea; Susana Piñol, regidora de Tivenys, Francesc Vallespí, regidor de Tortosa i Sergi Curto, regidor de Camarles.


Els consellers comarcals de Junts són Roger Pedret, regidor de Tortosa; Òscar Ologaray, regidor de Tortosa; Andreu Curto, regidor de Deltebre; Robert Bertomeu, regidor de Deltebre; Antolí Ortiz, regidor de Roquetes; Juan Antonio Caballé, regidor del Perelló; Josep Caballé, regidor de l'Aldea; Francesc Arasa, alcalde de l'Ampolla; Sandra Zaragoza, regidora de Camarles, i Eva Maria del Amo, alcaldessa de l'Ametlla de Mar.

Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari