Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

CANAL TE emetrà diumenge un programa especial, de les 20 a les 24 hores

Publicat el 28/05/2023 00:49

Tortosa

El diari digital EBREDIGITAL.CAT, amb seu al Centre Audiovisual de la Vegueria (CAV)de Tortosa, posarà en marxa a primera hora del matí de diumenge28 de maig, la secció“minut a minut”. Molt probablement,serà el punt de referència per anar seguint tota la jornada electoral de les municipals, ja que hi participaran més de trenta professionals i col·laboradors distribuïts arreu del territori.


Les dotzenes eleccions municipals de la democràcia, tindran també al CAV una televisió local,CANAL TE, pendent del seguiment presencial de tot allò que pugue passar als cinquanta-dos municipis ebrencs. Però serà a mitja tarda (15 hores), quan es farà un especial informatiu; i també al tancament dels col·legis electorals amb l’arrencada,a les 20 hores, de La Nit Electoral.


Una jornada que acabarà a la mitjanit quan es coneguen els resultats.


Cal destacar també el que el programa de televisió es podrà seguir per la ràdio, ja que Imagina Ràdio connectarà amb CANAL TE durant el programa La Nit Electoral, que tanmateix comptarà com a tertulians amb Óscar Messeguer, director del Setmanari l’Ebre, Dani Sainz de Aja, corresponsal de Catalunya Ràdio a Madrid, a més de Leonor Bertomeu, directora del programa Al Dia Terres de l’Ebre. Els mitjans de comunicació amb seu al CAV finalitzaran diumenge una autèntica marató informativa sense precedents, si es comptabilitzen les hores d’informació política local que s’ha ofert els últims mesos. A més a més, a la tasca d’EBREDIGITAL.CAT i de CANAL TE, poc abans de la campanya electoral també s’ha sumat la redifusió per mitjà del nou CANAL TE24.


Són més de 350 hores de producció pròpia, totes elles relacionades amb la campanya del28M, les que s’han ofert. Des del dimarts següent al dilluns de Pasqua, fins el tancament de la campanya electoral. S’han realitzat seixanta-dues entrevistes,s’han fet prop de vint-i-cinc perfils de candidats, no menys de mitja dotzena de programes d’anàlisi (El Mirador. Debat polític),i la retransmissió dels quatre debats de les capitals de comarca organitzats pel Col·legi de Periodistes a més d’un cara a cara acceptat a última hora pels candidats de la capital del Montsià.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari