Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Publicat el 26/05/2023 15:48

És increïble el ràpid que passen dues setmanes.


Pregunteu-ho als distints partits polítics que concorren a les eleccions municipals convocades per aquest proper diumenge 28 de maig, que han viscut aquests 15 dies amb una gran intensitat.


No és fàcil organitzar una campanya electoral per mostrar al veïnat la millor de les cares per tal de convèncer-los i d’obtenir la seva confiança i el seu vot.


Ara bé, com tot, no es tracta només d’aquests escassos dies per provar la vàlua dels i les alcaldables, sinó que el treball ve de molt més lluny. De fet, es sol dir que els partits estan de campanya electoral permanent, però és que una de les feines més importants que fan és la pedagogia de mostrar l’encert de la seva gestió -aquells que han tocat poder-, i de la seva capacitat d’aportació, els que han estat a l’oposició. Per als partits i agrupacions que encara no han saltat al ring de la política municipal, aquest diumenge tenen la seva prova de foc.


I l’electorat? El veïnat està cridat a les urnes per exercir el seu dret, que vol dir també, la responsabilitat d’escollir la millor opció per a la seva població.


I no seria el primer cop que un partit que tenia alcaldia, passa a l’oposició més dura. La confiança costa guanyar-se-la, però és fràgil i trencadissa, i la política municipal no té entranyes. Veurem com queda repartit el mapa de colors que cada nit electoral es renova.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari