Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Educació ampliarà l’Institut

Publicat el 09/05/2023 15:26

GarciaRoquetesTortosa

Els canvis en el mapa educatiu també passaran per la creació d’una llar d’infants municipal


El Departament d’Educació ha anunciat que s’ampliarà l’Institut de Roquetes, després de desbloquejar la situació administrativa del solar annex. Ho ha anunciat el conseller Josep Gonzàlez-Cambray en una visita, juntament amb l’alcalde de la població, Ivan Garcia, en què s’ha detallat que les obres d’ampliació tindran un pressupost de prop de 2 milions d’euros. La intervenció servirà per poder implantar els cicles formatius de Perruqueria i Estètica i ubicar-hi l’aula integral de suport (AIS) de les Terres de l’Ebre, que ara són a l’edifici original.


De retruc, es satisfarà la demanda de la comunitat educativa de resoldre l’estatus legal dels espais que ocupa l’Institut, que ara són municipals. El titular d’Educació ha agraït a l’Ajuntament la cessió dels espais municipals.


Per altra banda, ha apuntat que l’ampliació d’aquests espais s’ha planificat “donant resposta a la nostra aposta per la Formació Professional”. Els canvis en el mapa educatiu del municipi també passaran per la creació d’una llar d’infants municipal d’unes 60 places, i l’Ajuntament ja ha iniciat els tràmits per acollir-se als fons europeus que en finançaran la construcció.


El titular d’Educació ha posat en valor la feina conjunta amb el consistori per poder tirar endavant l’equipament, i ha recordat que Roquetes, després de Tortosa, és la ciutat més gran de les Terres de l’Ebre que no té llar d’infants pública.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari