Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

L’Ajuntament de Godall incorpora un servei de guarda per evitar robatoris al camp

Publicat el 16/10/2020 09:20

Godall

L’agricultura és el principal motor econòmic de Godall. La majoria de veïns i veïnes viu de la pagesia i del conreu de l’olivera, garrofers i ametllers. I, cada any, els nostres pagesos es veuen desprotegits davant el volum de robatoris al camp. Enguany, amb la situació de pandèmia, de crisi econòmica i la pujada del preu de productes com la garrofa, els robatoris han augmentat considerablement.


És per això que des de l’Ajuntament ens hem coordinat amb l’Associació de Caçadors Sant Salvador de Godall per compartir el guarda de caça. A través d’un conveni amb l’entitat, el guarda també realitzarà durant tot l’any tasques de guarda de camp, vigilant i controlant les finques del terme municipal per prevenir possibles robatoris tant a les finques com a l’interior de les casetes.


 “Amb aquesta mesura, un compromís de mandat, donem resposta a algunes de les necessitats de la pagesia del poble”, explica l’alcalde de Godall, Alexis Albiol.


 Creiem necessari estar al costat del ciutadà per poder aconseguir que el nostre territori sigui un lloc cohesionat on tothom pugui desenvolupar la seva activitat econòmica amb dignitat.


 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari