Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

L’Ajuntament de la Sénia aprova els primers ajuts post covid19 a comerços al que és el primer ple telemàtic de la seva història

Publicat el 28/05/2020 18:02

La Sénia


El Ple Municipal de la Sénia ha aprovat els primers ajuts per la Covid-19 a comerços locals afectats pel tancament. El consistori ha tirat endavant una modificació pressupostària per crear una partida variable amb la qual es canalitzaran les despeses per fer front a l’impacte causat per la crisi sanitària. A més, per tal d’afavorir la represa de l’activitat de bars i restaurants també ha aprovat la modificació de la taxa d’ocupació de via pública ampliant l’espai disponible i reduint el cost en un 80%.


El ple també ha pres mesures aprovant l'ordenança fiscal de preus públics per al 2020 i la declaració d'especial interès i bonificacions d'IBI de les activitats agropecuàries, per circumstàncies culturals i d'immobles en el que es desenvolupen activitats econòmiques, en foment de l’ocupació. Amb totes aquestes accions, el consistori ha tirat endavant ajuts directes per valor de més de 80.000 euros amb l’objectiu de reactivar l’activitat del comerç local i el teixit empresarial senienc. L’alcalde de la Sénia, José Ramón Bellaubí, ha remarcat la importància de prendre mesures com aquestes per tal de tornar a la normalitat al més aviat possible, posant èmfasi en mantenir la fortalesa del teixit econòmic i sociocultural de la població.


D'altra banda, l'Alcalde de la Sénia, José Ramon Bellaubí Caballer, ha fet un article d'opinió amb motiu de la disconformitat en l'organització actual dels Centres d'Assistència Primària a les Terres de l'Ebre i sol·licitant el retorn dels serveis habituals dels centres amb la major brevetat possible.


L'article el podeu trobar a la secció d'opinió del web de Més Ebre.Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari