Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

El Consell Comarcal del Baix Ebre suspèn el contracte de subministrament de menús als menjadors escolars de La Mercè i Remolins

Publicat el 20/04/2020 21:59

AldoverBenifalletTortosa

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha suspès el contracte de subministrament de menús als menjadors escolars de La Mercè i Remolins, on el servei està aturat des del passat mes de març, seguint les indicacions del departament d’Educació que assumirà el cost del 70% dels efectius perjudicis de les empreses. Així s’ha aprovat avui en la reunió de la comissió de govern del Consell Comarcal que per primera vegada s’ha celebrat per videoconferència.


El Consell Comarcal del Baix Ebre té la competència del servei de menjador de les escoles de La Mercè i Remolins, situades a Tortosa i que són Centres d’Atenció Educativa Preferent, delegada pel departament d’Educació. També s’ha suspès el contracte de serveis d’inspecció de sanejament.
D’altra banda, el Consell ha iniciat les gestions amb Adif per demanar la suspensió del cobrament del lloguer de les estacions de la Via Verda de Benifallet i Aldover.Finalment, el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, ha informat del tancament de l’exercici de 2019 amb un resultat pressupostari positiu de 345.256 euros i un romanent de tresoreria de 284.729 euros, que permetrà el pagament de factures a proveïdors presentades fins al 31 de març.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari