Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

La Sénia, assessoria d'habitatge  

Publicat el 15/04/2020 16:44

La Sénia

La Direcció General de Joventut (DGJ) reforça a partir d’avui l’assessoria d’habitatge per a joves, en línia i gratuïta, per orientar les persones joves que tinguin dificultats o no puguin fer front a les despeses de l’habitatge -ja sigui en règim de lloguer com de compra- derivades de la pèrdua d’ingressos provocada per la crisi de la Covid19.  


En la mateixa línia, per tal de resoldre els dubtes més habituals sobre les dificultats per pagar l’habitatge derivada de l’actual situació Covid19, des de la DGJ també hem començat a difondre avui a les xarxes socials la Guia Joves i Habitatge: mesures urgents durant el COVID 19.


Amb un total de 27 preguntes considerades de les més freqüents, el document permet conèixer quines condicions cal tenir per optar a una moratòria del lloguer, quin perfil correspon a un gran tenidor o com accedir a un microcrèdit bancari sense interès. 


Veure info: https://ebando.s3-eu-west-1.amazonaws.com/bandos/files/09ce0dece255e042f16318e6fd19610c2ceade77.pdf


Eufònic 2020: Open call residències creatives:


Ja està oberta la convocatòria de Residències Creatives 2020, per portar-se a terme a Balada, al cor del Delta de l’Ebre, durant els mesos de juliol i agost (si les recomanacions sanitàries ho permeten). Laboratori d’idees i desenvolupament de projectes artístics en els quals es prima el diàleg i la interacció entre l’espai natural i la creativitat,  aquesta convocatòria va dirigida a acollir projectes d’art sonor, música i vídeo experimentals, arts visuals i digital-performatives relacionats amb el paisatge sonor i visual del Delta de l’Ebre. Aquí hi ha tota la informació: https://eufonic.net/convocatoria-residencies-artistiques-eufonic-lo-pati-2020/ 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari