Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

L'Ajuntament de l'Aldea fa una donació de material preventiu del COVID-19 al CAP l'Aldea

Publicat el 03/04/2020 13:55

ArnesL' Aldea

El proppassat 25 de març ens vam posar en contacte per correu electrònic amb l'hospital Verge de la Cinta per oferir-los la nostra ajuda amb la compra del material necessari i així, donar resposta a la crida que s'havia fet entre la població i també la donació d'EPI (màscares, guants, etc.).


El dia 26 de març ens van comunicar que havien traslladat el nostre oferiment al Departament de Salut de Terres de l'Ebre que era qui gestionava les donacions i que el material que es feia crida ja no el necessitaven (càmeres de videovigilància i carregadors de mòbils).
Finalment, aquesta setmana l'Alcalde s'ha posat en contacte amb el director del CAP l'Aldea per oferir-li directament la nostra ajuda i des de l'Ajuntament es farà una donació valorada en més de 3.000 € aproximadament de màscares quirúrgiques, màscares fpp2, pantalles de plàstic i solució alcohòlica. Aquest material és per a tota la gent que es vagi a visitar al CAP i, evidentment, també per als sanitaris.
Des de la carrossa Tatanka YotanCa també han fet la donació del seu cinquè premi i l'agraïment a la participació de carnestoltes 2020 i han retornat els dos vals a l'Ajuntament per tal que comprem material per al CAP. Amb aquests 200 € es comprarà més material mitjançant l'Ajuntament per cedir al CAP l'Aldea.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari