Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

GODALL: NOVETATS DE LA SETMANA RESPECTE EL PROTOCOL PEL CORONAVIRUS

Publicat el 21/03/2020 13:22

Godall

A continuació s'informa de les novetats de la setmana respecte del coronavirus:


1 - Les perruqueries podran fer serveis a domicili només en casos d’extrema necessitat.


2 - A partir del dia 17.03.2020 i fins a nou avís la consulta de Godall estarà tancada. Tot quedarà centralitzat a Sta. Bàrbara.


Des de Salut informen que no s'ha d'anar al CAP. Per qualsevol urgència o consulta trucar primer al tel. 977 71 80 16 i us diran quan podeu anar o el que heu de fer.


Les receptes electròniques caducades allarguen un mes la seva validesa sense necessitat de renovar-les. Per tant podeu anar directament a la farmàcia amb la recepta que tingueu i amb la targeta sanitària.


3 - La deixalleria de Godall estarà tancada fins nou avís.


4 - L'empresa HIFE informa que abans de realitzar cap viatge, consulteu els horaris en la seua pàgina web, ja que estan canviant contínuament. Així mateix, recorda que només es poden efectuar aquells viatges que siguin absolutament imprescindibles.


5 - L'Ajuntament ha decidit allargar els terminis de pagament dels impostos municipals. En la pàgina web o per l'ebando podeu trobar els nous terminis de pagament de cada un dels impostos.


6 - Igualment, en la pàgina web podeu trobar informació sobre les mesures econòmiques que s'han aprovat per a ajudar als afectats pel tancament d'empreses i comerços. Pel que fa a la moratòria de les hipoteques, l'Ajuntament ofereix assessorament gratuït a aquells veïns que es troben en la situació d'haver de demanar la pròrroga en el pagament de la seva hipoteca.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari