Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Els Mossos detenen l’autor d’un robatori violent a La Sénia

Publicat el 08/04/2019 10:24

La Sénia

El Lladre va colpejar la víctima al cap fins deixar-la inconscient.


Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal de Terres de l’Ebre van detenir el dia 1 d’abril un home com a presumpte autor d’un robatori violent en un domicili de La Sénia.


Els fets es remunten al dia 1 de març, quan els Mossos van tenir coneixement que s’havia produït un robatori violent a l´interior del domicili del carrer Sol de la localitat de La Sénia. L’atracador va agredir la víctima amb una ampolla de vidre mentre dormia.  


La víctima havia conegut el seu agressor feia uns dies, i aquell dia havien quedat per trobar-se al seu pis. El lladre va aprofitar que la víctima es va quedar adormida, per propinar-li cops al cap fins a fer-li perdre la consciència. Un cop estabornida va aprofitar per robar-li el turisme. 


El lladre havia carregat en el vehicle diferents electrodomèstics de la casa, i diverses col·leccions de valor, entre les quals hi havia una de 48 rellotges de marques diferents. 


Gràcies a les gestions d’investigació, els agents van poder identificar l’agressor, un home de 34 anys, nacionalitat colombiana i amb domicili a Reus (Baix Camp). Davant aquest fets, el dia 1 d’abril els investigadors el van detenir quan sortia del seu domicili, d’on es van poder recuperar part dels objectes sostrets del domicili de La Sénia.  


El detingut va passar el dia 3 d’abril a disposició judicial i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.


 


 


 


 


 


 


 


 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari