Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

El CERE dóna a conèixer els finalistes de la Sirga d’Or 2018

Publicat el 19/10/2018 17:41

BenissanetFlixVinebre

Una comissió designada per la Junta Directiva del CERE ha dut a terme la primera fase del procés de selecció dels guardonats amb la Sirga d’Or 2018. En aquest pas, s’han triat tres candidatures per cadascuna de les categories en què s’atorga el premi: una a títol individual i una per entitats. A partir d’ara, seran els socis i les sòcies del CERE qui amb el seus vots decidiran durant les properes setmanes els guanyadors d’aquesta edició.


 


La Sirga d’Or és atorgada cada dos anys per part del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, que encomana al CERE la designació dels premiats des del 1992, any d’inici d’aquest guardó. El seu objectiu consisteix en reconèixer persones i entitats de relleu que hagin destacat pels seus serveis a la Ribera d’Ebre o pels seus mèrits culturals, artístics o científics.


 


Els finalistes de l’edició d’enguany a títol individual són Josep Maria Pros, de Vinebre, Manel Saltor, de Móra d’Ebre i Joan Ramon Vinaixa, de Benissanet. En la categoria d’entitat, el premi es decidirà entre l’APPFI – Museu del Ferrocarril a Móra la Nova, l’Associació Cultural la Cana de Flix i l’Associació Cultural lo Llaüt d’Ascó. Tots en són mereixedors, sens dubte, i el fet de ser finalistes ja suposa un reconeixement de la seva vàlua per a la comarca de la Ribera d’Ebre.


 


L’acte de lliurament tindrà lloc al teatre La Llanterna de Móra d’Ebre i el Consell Comarcal n’anunciarà oportunament la data.


 


 


 


 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari