Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Les sopranos ebrenques Anna Brull i Sara Blanch cantaran juntes en la Nit Lírica del festival Baranova de Tivissa

Publicat el 21/05/2018 17:13

BenissanetL' AmpollaTivissa

El cor 'The Beauty Fools', que integra alguns dels cantants lírics més consolidats del país, i el pianista Josep Buforn acompanyaran les dues grans veus de Brull i Blanch.


 


La cinquena edició de les Nits a la Baranova de Tivissa, a la Ribera d'Ebre, unirà les dues grans veus de la soprano de Darmós, Sara Blanch, i la mezzosoprano de l'Ampolla, Anna Brull –que farà el seu primer gran concert a les Terres de l'Ebre, després de ser escollida cantant revelació d'òpera a Àustria l'any passat-. 


La Nit Lírica del festival tindrà dues representacions, el 3 i 5 d'agost a l'església de Sant Jaume. Blanch i Brull estaran acompanyades pel cor The Beauty Fools, una formació que integra alguns dels cantants lírics més consolidats del país. El pianista Josep Buforn, que ha participat en totes les edicions de la lírica a Tivissa, també participa en aquest concert. Les dues cantants ebrenques han escollit un repertori pensat per al públic ebrenc, "la gent de casa i gent que estimen", que repetiran en els dos concerts.


L'edició de 2018 de Les Nits a la Baranova inclouen quatre nits temàtiques que començaran els dies 3 i 5 d'agost amb la Nit Lírica i continuaran el dia 11 d'agost amb la Nit Escènica de lectures teatralitzades amb la participació de la psicòloga, directora d'escena i dramaturga Clàudia Cedó, i l'actor David Marcé. El dia 18 d'agost s'ha programat una Nit Simfònica per commemorar el 80è aniversari de la Batalla de l'Ebre amb el concert 'Remors de la Memòria', de la Banda de Música de Benissanet.


I finalment, el darrer dissabte d'agost tindrà lloc la Nit Històrica, dedicada a la ciutat ibèrica del Castellet de Banyoles, coincidint amb la posada en funcionament del nou centre d'interpretació del món iber. Les entrades per als concerts de les sopranos Blanch i Brull estaran a la venda a finals de juny amb un "preu simbòlic". La resta d'activitats són gratuïtes.


 


 


 


 


 


IMATGE: L'Alcalde de Tivissa, Jordi Jardí, i la soprano Sara Blanch.  


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari