Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Tres persones perden la vida en estavellar-se una avioneta entre Flix i Vinebre

Publicat el 14/05/2018 09:26

FlixVinebre

L'accident va tenir lloc prop de la T-2237 al quilòmetre 9,5, a la Ribera d'Ebre.

Tres persones van perdre la vida aquest dissabte a la tarda en un fatídic accident de l'avioneta en la qual viatjaven a Vinebre, a la comarca de la Ribera d'Ebre. Els Bombers de la Generalitat van rebre, a les 15.49 hores, l'avís d'un incendi de vehicle al punt quilomètric 9,5 de la carretera T-2237.


En arribar al lloc de l'accident, les cinc dotacions dels Bombers destinades van comprovar que es tractava d'una avioneta que s'havia estavellat just al costat de la via. A l'interior de l'aparell, que segons les informacions facilitades per AENA s'havia enlairat de l'aeroport portuguès de Tires/Cascais, viatjaven tres persones, que van perdre la vida com a conseqüència de l'accident, es desconeix perquè s'ha estavellat l'avioneta.


Diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra, així com efectius de la Policia Local, s'hi van mobilitzar per realitzar les tasques de seguretat i control. Així com, tècnics de la comissió estatal d'investigació d'accidents d'Aviació Civil, per esclarir els fets. A més, l'avioneta es va incendiar i va provocar un foc de vegetació de 150 metres quadrats, que va ser sufocat per les dotacions de Bombers amb rapidesa.


Compartim les imatges emeses a Canal Terres de l'Ebre:


 


  


IMATGE: Lloc del sinistre de l'avioneta, entre Flix i Vinebre, amb efectius dels Bombers treballant.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari