Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Quatre anys de presó per al conductor que va envestir mortalment dos joves a Amposta

Publicat el 16/03/2018 12:56

AmpostaMasdenvergeTortosa

La sentència del jutjat penal de Tortosa atribueix a Manuel Vicente Pérez Cases dos delictes d'homicidi per imprudència greu i contra la seguretat del trànsit.

El jutjat penal número 1 de Tortosa ha condemnat Manuel Vicente Pérez Cases a quatre anys de presó per haver envestit mortalment amb la seva furgoneta, que conduïa sota els efectes de la cocaïna, dos joves que circulaven amb moto per la N-340 el 22 de desembre de 2016.


La sentència el considera culpable de dos delictes d'homicidi per imprudència greu i també contra la seguretat del trànsit. La jutgessa, finalment, ha aplicat la pena més alta per aquests delictes tal com va sol·licitar Fiscalia i els familiars d'una de les víctimes. Ho ha fet recordant que l'acusat té la responsabilitat plena dels fets, l'actitud irrespectuosa que va mostrar cap a les víctimes després de l'accident o el consum de cocaïna poc abans de posar-se al voltant.


A causa de la influència dels estupefaents, va envair el carril contrari per on circulaven correctament Manel i Emma, de 18 i 15 anys, amb moto, quan no van poder fer res per evitar l'impacte. La família d'Emma, que demanava cinc anys per conducció temerària, ha anunciat que recorrerà la sentència.

A més, la sentència també ha considerat com a agreujants l'actitud mostrada pel condemnat amb posterioritat a l'accident, ja que no ha mostrat empatia, sinó falta de respecte. Recordem que la mort de Manel i Emma, va causar una forta commoció als municipis de Masdenverge i Amposta, on residien i estaven activament implicats en entitats esportives.


 


 


IMATGE: Manifestants a les portes del jutjat penal de Tortosa. 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari