Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

La neu obliga a cancel·lar 17 rutes escolars al Pirineu i a les Terres de l'Ebre

Publicat el 06/02/2018 11:20

ArnesGandesaHorta de Sant Joan

A la Terra Alta, s'ha avançat el retorn a casa dels estudiants.

La neu continua afectat a tota Catalunya i aquest dimarts, 6 de febrer, ha afectat 17 rutes escolars del Pirineu i la Terra Alta, amb un total de 282 estudiants afectats que no han pogut assistir a classe, segons el Departament d'Ensenyament.


A la comarca del Ripollès, s'hi han cancel·lat nou rutes, amb un total de 135 alumnes afectats. Es tracta de les línies Setcases-Camprodon, Molló-Camprodon, Toses-Ribes de Freser, Gombrèn-Ripoll (parcialment), Queralbs-Ribes de Freser, Gombrèn-Campdevànol, Campelles-Ribes de Freser i les de Llanars-Ripoll i Ribes de Freser-Ripoll, d'educació especial. A la Cerdanya, una de les comarques més afectades ahir dilluns, el transport ha funcionat amb normalitat.


A la Terra Alta, el Consell Comarcal va informar del retorn dels alumnes a casa al llarg del matí, segons Protecció Civil, tot i que a primera hora s'hi ha anul·lat la ruta Arnes-Bot-Horta de Sant Joan fins a l'Institut de Gandesa i s'ha tancat l'escola del Prat del Compte (5 estudiants). En total, 75 alumnes no han pogut arribar a l'escola.


 


 


 


 


 


IMATGE: Alumnes esperant el transport escolar al Pallars Sobirà, dimarts 6 de febrer. 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari