Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

La 23a Trobada de Puntaires de Móra la Nova aplega més de 300 expertes dels boixets i de les puntes

Publicat el 20/11/2017 10:45

Móra la Nova

L'acte va resultar tot un èxit quant a participació i qualitat de les mostres realitzades.Ahir diumenge, 19 de novembre, va tenir lloc al pavelló firal de Móra la Nova la 23a trobada de puntaires organitzada pel col·lectiu de Dones de Móra la Nova, amb la col·laboració de l'Ajuntament del municipi. Enguany, han acudit més de 300 puntaires a la cita de diumenge al matí. La jornada es va iniciar a les deu del matí i va finalitzar a la una del migdia aproximadament.


La trobada va ser un èxit de participació, ja que van comptar amb la presència de 375 puntaires procedents de 72 poblacions diferents d'arreu de Catalunya, de l'Aragó i part del País Valencià. A més també es van reunir un important nombre de curiosos que van poder gaudir les obres d'art realitzades per les mans expertes dels boixets i de les puntes.


L'acte va comptar amb la presència de la Sra. Carme Valls, coordinadora de l'Institut Català de les Dones a les Terres de l'Ebre, i l'alcalde de Móra la Nova, el Sr. Francesc X. Moliné, que van manifestar la seva satisfacció per la gran participació de l'esdeveniment. La trobada de Puntaires de Móra la Nova és una de les més antigues i amb més participació de les Terres de l'Ebre.


 


 


IMATGE: Trobada de puntaires a Móra la Nova, 19 de novembre. 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari