Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

PROPOSTES DE CAP DE SETMANA A LES TERRES DE L'EBRE:

Publicat el 10/11/2017 16:40

AmpostaDeltebreL' AldeaMasdenvergeTortosaXerta

En aquesta secció us oferim un recull de les activitats més destacades de cap de setmana per gaudir a les Terres de l'Ebre.


 


XX Jornades Gastronòmiques de la cuina de l'oli Santa Bàrbara: A Santa Bàrbara, de l'1 al 30 de novembre. L'oli esdevé l'ingredient principal en els restaurants dels municipis. Més informació. 


XXVI Jornades del Llagostí de la Ràpita: A Sant Carles de la Ràpita, del 4 de novembre al 10 de desembre. Arrenca tot un mes en què el llagostí és el protagonista de la gastronomia rapitenca. Més informació. 


Festes Majors de Sant Martí: A Xerta, se celebren les seves Festes Majors. Tot i que ja van començar el 28 d’octubre, encara s’estendran fins aquest cap de setmana. Bous, ball, menjades, correbars, gimcana, concerts i molt més. Més informació.


VI Expoclick Amposta: Del 10 al 12 de novembre. El Pavelló d’Amposta acollirà la sisena edició de la fira, que comptarà amb dioramistes provinents de les Terres de l’Ebre i la resta de Catalunya. Una superfície de més de 3.000 m2 on es representaran diferents temàtiques, històries i activitats. Més informació.


Volta i Tapa’t a Deltebre: Fins el dissabte 11 de novembre. Últims dies per gaudir de la primera ruta de tapes de Deltebre. Més informació.


Jornades de Teatre: a Deltebre, del 10 al 12 de novembre. Arriben les 22es Jornades de Teatre organitzades per La Cía Deltateatre, al pavelló polivalent Josep Luque. Més informació.


9a Cursa i Caminada Popular: Dissabte 11 de novembre arriba la cursa i 7è Canicross de Masdenverge. Més informació.


Òpera IB de Joan Bagés: A Tortosa, dissabte 11 de novembre, dins de la programació del 34è Festival Pedrell Joan Bagés. Una òpera electroacústica molt creativa amb aspectes artístics visuals i sonors del segle XXI. Més informació.


Nit solidària a l’Aldea: Dissabte 11 de novembre a les 22 hores al Pavelló Municipal de l’Aldea, organitzat per la lliga contra el càncer de les Terres de l’Ebre. Més informació.


Tardor Jove Tortosa 2017: Dissabte 11 de novembre, de 19 a 21 hores. Concert gratuït de hard rock català ‘Obcens’. Més informació.


Taller ‘Vestim-nos com els Romans’: Al Museu de Tortosa, diumenge 12 de novembre. Taller i activitats de lo més divertides, prova de vestuari, complements, utensilis, maquillatge i de més. Gratuït! Més informació.


 


BON CAP DE SETMANA A TOTHOM! 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari