Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Més d'un miler de persones assisteixen a la 'Festa del Tren' al Museu del Ferrocarril a Móra la Nova

Publicat el 09/10/2017 12:54

Móra la Nova

Enguany, l'activitat amb més acollida del públic ha estat la sessió de teatre a càrrec del Grup de Teatre Local. 


Un total de mil dues-centes persones han acudit a la primera edició de la 'Festa del Tren' al Museu del Ferrocarril a Móra la Nova. Es tracta d'una renovació del que fins a l'any passat eren els 'Dies del Museu'. La nova proposta ha rebut una gran acollida per part del públic, gràcies a les nombroses activitats que s'han programat.L'esdeveniment estrella del cap de setmana ha estat la visita teatralitzada "Un passeig per l'estació" a càrrec del Grup de Teatre local. S'han realitzat quatre representacions teatrals de les quals la de diumenge al matí ha registrat més de 150 persones. Tot plegat, el conjunt de les activitats programades dins de la 'Festa del Tren' ha rebut molt bona resposta. La pròxima cita amb la visita teatralitzada "Un passeig per l'estació" tindrà lloc l'onze de novembre al migdia, amb motiu de la celebració de la Setmana del Turisme Industrial.

Entres els actes més destacats de l'esdeveniment a Móra la Nova, han destacat els següents: xerrades divulgatives, tallers per a xiquets i xiquetes, la lectura d'un conte d'Ernest Hemingway ambientat a l'estació, voluntaris en acció, jocs de taula i de rol, el ball de gegants amb el capgròs del cap d'estació i el cineclub sobre una pel·lícula de temàtica ferroviària.

El president de l'Associació per a la Preservació del Patrimoni Ferroviari i Industrial de Móra la Nova (l'APPFI), Jordi Sasplugas, ha destacat que "la primera edició de la Festa del Tren ha servit per què molta gent de Móra la Nova hagi renovat el vincle amb la seva estació i la història que la precedeix, que tan important fou per al creixement i la identitat municipals".


 


 


 


 


 


IMATGE: Celebració de la 'Festa del Tren' a Móra la Nova. 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari