Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

El CAP de Flix celebra els seus 30 anys

Els professionals del CAP Flix han volgut obrir la celebració dels 30 anys a tota la ciutadania i, per això, han organitzat xerrades, visites al centre i altres activitats per a totes les edats.

El 29 de novembre es van desplaçar a la Llar de Jubilats a fer la xerrada: “Utilitzem correctament la medicació per respirar millor?”. El dia 13 de desembre van obrir el CAP als nens de l’escola on, a més d’una visita guiada, l’odontòloga del centre els ha parlat sobre: “Com passar-ho bé raspallant-te les dents”, i a la tarda també va tenir lloc una sessió de tai-txi guiada per una metgessa del CAP.

La setmana passada, el pediatre de l’EAP va oferir una xerrada sobre l'alimentació en les famílies i els professionals d’atenció a l’usuari van informar sobre l’espai de consulta digital La Meva Salut: la meva història clínica personal.

L'Equip d'Atenció Primària de Flix atén una població de 8.324 usuaris adscrits al CAP de Flix i als cinc consultoris locals de la comarca de la Ribera d'Ebre (Riba-roja d'Ebre, Ascó, Vinebre, la Torre de l'Espanyol, la Palma d'Ebre) i dos consultoris locals de la comarca del Priorat (la Bisbal de Falset i Margalef).


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari