Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

El morenc Carles Demattey bat el rècord d'Espanya de 'press' de banca amb parada aixecant 227,5 quilos.

Publicat el 16/01/2016 20:42

Móra d'EbreMóra la Nova

L'esportista morenc Carles Demattey ha assolit aquesta tarda el rècord d'Espanya de press de banca amb parada després d'aixecar un pes de 227,5 qulios. En aquesta disciplina de força, l'atleta està agitat sobre un banc i aixeca el pes després de fer una retenció de dos segons a l'alçada del pit de la barra que sosté el pes.
El rècord de Demattey ha tingut lloc en el marc de l'edició de 2016 de l'esdeveniment esportiu "L'Home Més Fort de la Ribera: Pagès Edition", tot un clàssic dels esports de força a les nostres comarques, organitzat anualment per Josep Maria Soronellas, de Physikós Gim.

En aquesta ocasió han participat a la competició un total de set esportistes, entre els quals Jordi Hernàndez, de Móra la Nova, que ha acabat en quinta posició. El campió ha sigut David Mesa, de Mataró, seguit del tarragoní Kasper i del barceloní Cristian Escring. La quarta posició ha sigut per a Edu Moreno, de Tarragona; la sexta, per al també tarragoní Eric Vicens, mentre que Pau Serrano, de Montbrió del Camp, ha tancat la classificació.
Els participants han hagut de superar quatre proves de força anomenades la caminada (fer un recorregut amb una barra al coll amb pesos de 140 quilos), el cilindre (aixecament d'un cilindre de 50 quilos tantes vegades com es pot durant un minut), la caixa (transportar una caixa de 70 quilos) i el carro (aixecar un carro d'entre 300 i 310 quilos tantes vegades com es pot en un minut). El recinte on s'ha desenvolupat la prova estava decorat amb estris antics del camp, cedits per Xavi Llauradó.
L'acte formava part de les activitats de la Festa major d'hivern de Sant Antoni de Móra d'Ebre, organitzades per l'Ajuntament de la població.

Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari