Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Els socialistes de Móra la Nova presenten una candidatura profundament renovada i vinculada estretament al poble.

Publicat el 03/05/2015 19:05

Móra la Nova

"S'apropa l'oportunitat de fer una canvi real en la política municipal de Móra la Nova". Així de contundent s'ha adreçat avui el candidat socialista a l'alcaldia, Jordi López, al públic que ha assistit a la presentació de la candidatura davant del pavelló firal. Des del convenciment, ha subratllat, que construir el futur ha de ser fruit de l'esforç col·lectiu.

El candidat socialista ha definit la llista com un grup de gent "profundament renovat, amb noves idees i propostes, però que conserva l'experiència dels que sempre han estat al capdavant del socialisme democràtic moranovenc". Amb López Leor, la candidatura està formada per Carlos Trinchan, Maria Luisa Villafañe, Francesc Sanahuja, Begoña Belmonte, Joan Grau, Anto Caballé, Montse Pla, Isabel Torres, Eugenio Vecino i Miquel Miró.

Els socialistes, en la seva aposta per la transparència i el diàleg i des del convenciment que el futur de Móra la Nova es construeix amb la participació i implicació de la ciutadania, han tingut un canvi d'impressions amb els assitents a l'acte i han recollit un seguit de propostes que incorporan al programa electoral pel canvi real a Móra la Nova.

Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari