Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Els Mossos d’Esquadra detenen dues persones per robar en sis domicilis i magatzems rurals de la Terra Alta i la Ribera d’Ebre

Publicat el 29/04/2015 10:51

AscóBenissanetGandesaGarciaMóra la Nova

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra van detenir el passat 23 d’abril, un home de 40 anys i una dona de 32 anys, tots dos de nacionalitat romanesa i veïns de Móra la Nova (Ribera d’Ebre), com a presumptes autors de sis delictes de robatori amb força.

Els fets es remunten al desembre de l’any passat quan una patrulla dels mossos d’esquadra va localitzar diverses eines i aparells electrònics dipositats en una finca rural ubicada al terme municipal de Garcia (Ribera d’Ebre).
Davant les sospites que alguns dels objectes trobats pugessin estar relacionats amb algun il·lícit, els agents van iniciar una investigació per tal d’esbrinar la seva procedència.
Les indagacions van permetre comprovar que alguns dels objectes havien estat sostrets en robatoris. Aquests havien estat perpetrats en tres domicilis i tres magatzems rurals de les poblacions de Gandesa (Terra Alta), Ascó, Benissanet i Móra la Nova (Ribera d’Ebre), ocorreguts tots ells en el transcurs de l’any 2013.
Per aquest motiu, els agents van detenir les dues persones que havien dipositat els objectes a la finca com a presumptes autors de sis robatoris amb força.
Una part dels objectes recuperats ja han estat retornats als seus legítims propietaris.
Els dos detinguts, els quals ja tenien antecedents per fets similars, van quedar en llibertat un cop van declarar en seu policial amb l’obligació de presentar-se davant l’autoritat judicial quan siguin requerits.

Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari