Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Primera trobada entre productors de fruita dolça de la Ribera d’Ebre i Múrcia per establir relacions comercials

Publicat el 27/02/2015 17:31

BenissanetMóra la NovaTivissa

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, en el marc del projecte Ribera d’Ebre VIVA-Treball a les 7 comarques, ha organitzat una primera trobada entre productors de fruita dolça de la Ribera d’Ebre i de la regió de Múrcia. La iniciativa, celebrada la passada setmana a Móra la Nova, ha fet servir la metodologia anomenada speed dating (cita ràpida) que ofereix la possibilitat de conèixer de primera mà les activitats de negoci que realitzen les empreses i establir possibles relacions comercials.

Les empreses que hi ha participat han estat, per part de la comarca de la Ribera d’Ebre, La Coma i Grup Fruiter de Benissanet, i Cerima Cherries de Tivissa. Des de la regió de Múrcia hi ha participat representant de l’empresa Frutas Esther i de la cooperativa Alimer.
La reunió també ha comptat amb la participació dels president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí, i dels tècnics del projecte Ribera d’Ebre VIVA.
Aquesta acció, desenvolupada en el marc del “Projecte d’Assistència tècnica per a la millora de la comercialització de la fruita dolça mitjançant la cooperació empresarial”, està inclosa al projecte Ribera d’Ebre VIVA-Treball a les 7 comarques i està subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i compta amb el finançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal i els Fons Social Europeu (FSE). Millora de la cooperació empresarial i de la comercialització de la fruita dolça de pinyol, debat sobre el negoci i els seus punts clau, i el plantejament d’opcions de col·laboració perquè ambdues parts puguin arribar a cobrir tota la temporada d’abastiment de fruita de pinyol, han estat els aspectes més destacats i debatuts a la trobada i posterior dinar de germanor.

Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari