Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Col·laboració del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre en l’adquisició de kits de suport social de Creu Roja

L’àrea de Serveis a les Persones del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha col·laborat econòmicament en l’adquisició de kits de suport social de la Creu Roja, per tal d’ajudar a alleugerir la situació econòmica de les persones que pateixen els efectes de la crisi, cobrint les necessitats bàsiques alimentàries, higièniques i de consum mínim.
En total s’han adquirit 69 kits, 23 d’alimentació familiar, 20 de neteja de la llar, 10 d’higiene per a home i 16 d’higiene per a dona. Per aquesta actuació, el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre aporta 1328,25 euros, que correspon al 75 per cent del cost real d’aquests kits. El 25 per cent restant del cost l’assumeix Creu Roja.


A partir de les necessitats detectades i amb una valoració prèvia dels criteris de perfil social, aquests kits es repartiran, el que resta d’aquest any, entre les 34 famílies més desfavorides de la comarca. Concretament aquesta distribució es farà a les poblacions de Móra d’Ebre, Móra la Nova, Flix, Ascó, la Torre de l’Espanyol, Vinebre, Tivissa, Riba-roja d’Ebre, Rasquera i Miravet.

Cal recordar que aquestes ajudes de suport se sumen a les que s’ofereixen durant l’any en format de lots d’aliments procedents d’excedents comunitaris, on intervé la Creu Roja i altres entitats del tercer sector.

Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari