Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

A tots els pobles de la Ribera d’Ebre es podrà votar el 9N

La seu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha acollit aquest matí una reunió de tots els alcaldes i les alcaldesses de la comarca per posar en marxa el funcionament operatiu del procés de participació ciutadana endegat per la Generalitat de Catalunya per tal que els ciutadans i ciutadanes manifestin la seva opinió sobre el futur polític de Catalunya el pròxim dia 9 de novembre.

Durant la reunió tots els alcaldes i alcaldesses presents (Ascó, Benissanet, Darmós, Garcia, Ginestar, la Palma d’Ebre, la Serra d’Almos, Miravet, Móra la Nova, Rasquera, Riba-roja d’Ebre, Tivissa, Torre de l’Espanyol i Vinebre) han ratificat la seva voluntat de posar a disposició de la Generalitat de Catalunya els equipaments municipals per tal que siguin utilitzats com a punts d’exercici del dret de participació en el procés del 9N. Els municipis de Móra d’Ebre i Flix no han participat en la reunió perquè als seus pobles ja hi ha un institut per acollir el procés de participació del 9N.

Per tant, a tots els pobles de la comarca de la Ribera d’Ebre hi haurà locals amb meses i la infraestructura necessària per fer efectiva la participació ciutadana el proper 9 de novembre.

Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari