Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

El Consell Comarcal de la Ribera ratifica l’aprovació inicial de la modificació dels estatuts del Consorci per a la Gestió dels Residus

Publicat el 03/10/2014 12:55

BenissanetGarciaMóra la NovaTivissaVinebre

El ple també aprova per unanimitat els plecs de clàusules tècniques i administratives del projecte d' eficiència energètica comarcal

El ple del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, amb els vots favorables dels grup comarcals de CiU i del PSC-PM, i l’abstenció d’Esquerra, va ratificar l’aprovació inicial de la modificació dels estatuts del Consorci per a la Gestió dels Residus Municipals de les Comarques de la Ribera d’Ebre, el Priorat i la Terra Alta.

Segons va explicar el president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí, aquests nous estatuts són el resultat “d’un llarg i intens treball dels tres consells comarcals i els seus presidents”. En aquest sentit, Jordi Jardí va recordar que les tres comarques se situen entre les sis millors de Catalunya en reciclatge i que aquesta nova remodelació dels estatuts permetrà més participació en les decisions i actuacions del Consorci.
A més, el ple comarcal ha aprovat per unanimitat els plecs de clàusules tècniques, econòmiques i administratives que han de regir l’adjudicació del contracte de subministrament energètic i gestió integral del servei d’enllumenat públic exterior de les poblacions de Benissanet, Darmós, Garcia, la Palma d’Ebre, la Torre de l’Espanyol, Móra la Nova, Riba-roja d’Ebre, Tivissa i Vinebre.
El president comarcal va destacar que “aquest projecte farà que la nostra comarca sigui capdavantera a nivell d’estalvi energètic”. Pel que fa al calendari d’aquest projecte, Jordi Jardí va avançar que es treballa amb la previsió d’adjudicar la realització del projecte “al mes de desembre” i de finalitzar les obres en “un termini de quatre mesos màxim”.
D’altra banda, el ple també va aprovar diversos convenis amb administracions superiors així com la constitució i el nomenament dels membres que formen part de la Taula Comarcal de Turisme. El ple va començar amb la presa de possessió del nou càrrec de conseller comarcal de l’actual alcalde de la Torre de l’Espanyol, Ricard Solé, que substitueix l’anterior conseller comarcal Eduard Masip.

Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari