Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Extinguits els incendis forestals de Tivissa i Tivenys

Els focs han cremat 1,2 hectàrees i 4.600 metres quadrats, respectivament

Els Bombers de la Generalitat han donat per extingits al voltant de les tres de la tarda de dimecres els incendis forestals causats pels llamps a Tivissa i Tivenys.

Tots els efectius dels Bombers de la Generalitat ja van retirar-se de forma gradual. Segons el Cos d'Agents Rurals, el foc de Tivissa ha cremat una superfície d'1,2 hectàrees i el de Tivenys, 4.600 metres quadrats, de vegetació forestal.

Dimecres matí, 24 dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat van estar remullant la zona de l'incendi de Tivissa, mentre que deu dotacions més ho van fer a Tivenys. Quatre helicòpters també van sobrevolar la zona afectada pels dos focs, i van donar suport a les tasques de remull.

Al migdia de dimecres, els Bombers de la Generalitat també van fer un vol de reconeixement de tota la zona on aquest dimarts va haver els incendis causats per llamps.Altres incendisVan revisar novament les zones afectades pels focs de Benifallet, Riba-roja d'Ebre, Miravet i Ulldecona, i van constatar que no hi havia cap altra columna de fum enlloc.

A més, fins a dos quarts de quatre de la tarda, el Cos d'Agents Rurals també va estar fent una ruta de llamps en helicòpter per la mateixa zona, supervisant els incendis i vigilant que no aparegui cap altra columna de fum.

Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari