Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

L’Ulldecona femení puja

L’Ulldecona, de la Segona divisió femenina, no va jugar el darrer partit de lliga perquè el Quintinenc només va presentar-se amb el delegat i una jugadora, per manca d’efectius. 3-0 per a les ulldeconenques que pugen a Primera sent segones a la taula.

El CD la Cava, per la seua part, va vèncer 3-1 l’Icomar i és tercer. I de Primera divisió, dir que el Tortosa Ebre, segon, en un partit amb gran ambient, va guanyar el Fontsanta (2-1), el líder. Redueix les distàncies (a un punt) i té opcions de lluitar pel primer lloc i per l’ascens. Gran partit, amb emoció i amb molta afició.

Quarta catalana

De la Quarta catalana, dir que el Godall és campió amb l’empat al camp del Catalònia, a manca de quatre jornades. El Campredó ja confirma l’ascens (el Roquetenc B no pot pujar i al Tivenys li queden tres partits). I al Ginestar li manquen tres punts per a també confirmar l’ascens.

El partit entre l’Ebre Escola i el Benissanet no es va jugar. Fonts de l’Ebre Escola explicaven que “tal com ja ho tenim establert, quan el Tortosa juga a casa hem de jugar en dissabte. Fa tres setmanes vam comunicar-ho a la Federació. Per una confusió no se li va dir a temps al Bneissanet que, quan va saber-ho dilluns de la setmana passada, va manifestar que no podia jugar en dissabte. A nosaltres en diumenge no ens anava bé i vam fer el que ens van dir, anar un jugador i delegat a signar”. El Benissanet va presentar vuit jugadors.

 

Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari