Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Amposta enceta diumenge les curses del III Circuit Running Series de les Terres de l’Ebre 2013

La representant territorial de l’Esport, Cinta Espuny, juntament amb el responsable del Circuit Running Series de les Terres de l’Ebre, Rafa Flores, han presentat aquest matí la 3a edició del Circuit Running Series de les Terres de l’Ebre, que s’enceta el proper diumenge 3 de març, amb la cursa d’Amposta.

Cinta Espuny ha destacat en la presentació de la 3a edició del Circuit Running Series la consolidació d’aquest esdeveniment esportiu al territori que “segueix els objectius inicials de promocionar la pràctica de l’esport i fomenta el treball en xarxa i el voluntariat, com a novetat es faran xerrades de sensibilització als esportistes”.
S’ha valorat que aquest circuit no creixi més en número de proves ja que s’està apostant més per una bona qualitat.
Com a novetat cal destacar que aquest any hi haurà una classificació per equips, on es valorarà tant la quantitat de corredors que aporten els clubs com la qualitat en els resultats.

Aquesta 3a edició del Circuit celebrarà un total de 10 curses a les poblacions d’Amposta, Deltebre, Horta de St. Joan, El Perelló, Camarles, la Pobla de Massaluca, l’Ametlla de Mar, a l’EMD Jesús, a La Galera, i clourà el 20 d’octubre amb la cursa de Tortosa.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari