Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

El director general de l’Agència Catalana de Joventut, Jordi Boixadera, va inaugurar el dissabte passat el nou Casal de Joves de La Fatarella.

Publicat el 24/04/2012 18:05

La Fatarella

Ho va fer acompanyat de l’alcalde del municipi, Fermín Ruana, el regidor de joventut, Jesús Ruana, la coordinadora de joventut, Teresa Marcelino, la directora de serveis de Governació a les Terres de l’Ebre. Rosa Peig, i el president del Consell Comarcal de la Terra Alta, Carles Luz.

El Casal de Joves, subvencionat per la Direcció General de Joventut i actualment gestionat pel propi ajuntament de La Fatarella, compta amb 3 sales, una d’elles polivalent que permet diferents activitats, així com espais per a la lectura i/o la realització de cursos i jornades.

L’espai està a la planta semisoterrani de l’edifici l’Aurera, edifici que ha patit una rehabilitació eficaç en els últims anys i que ha esdevingut un referent al centre del nucli antic del municipi per la seva arquitectura i també pels serveis que s’hi han començat a prestar. La planta baixa està destinada a associacions agrícoles, la primera planta a Telecentre i Punt Òmnia, la segona planta a Escola Municipal de Música i, per últim, la planta semisoterrani, estarà destinada al Local de Joventut.

Durant la inauguració es va aprofitar per lliurar els Premis del 1è concurs de la llegenda de Sant Jordi, organitzat pel Telecentre del municipi.

Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.