Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Albert Salvadó: "El nou hospital universitari de les Terres de l'Ebre ha de ser un projecte de territori"

Publicat el 14/02/2024 12:11

Tortosa

El delegat del Govern presideix la primera Taula per l’impuls del nou hospital universitari de les Terres de l’Ebre


El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Albert Salvadó, ha presidit la primera Taula per l'impuls del nou hospital universitari de les Terres de l'Ebre.


El delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó Fernandez, ha presidit aquest dimarts la tarda la primera Taula per l’impuls del nou hospital universitari de les Terres de l’Ebre, que neix, segons ha explicat Salvadó, “amb un caràcter institucional, per generar un consens polític i social a l'entorn d'un projecte tan rellevant i necessari per la nostra gent, protegint-lo de baralles partidistes”.


“El nou hospital universitari de les Terres de l’Ebre ha de ser un projecte de territori”, ha assegurat el delegat del Govern, satisfet de com ha anat la trobada i agraït per “l’actitud constructiva” mostrada per tots els assistents. Presidida pel delegat del Govern, hi han assistit els directors territorials a les Terres de l’Ebre dels departaments de Salut, Ingrid Roca Burgueño, Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Jesús Gómez Fernandez i Territori, Miquel Alonso Cruelles; el rector de la URV, Josep Pallarès Marzal; l’alcalde de Tortosa, Jordi Jordan Farnós; la gerent territorial de l’ICS, Maria Ferré Ferraté; el president del Consell Econòmic i Social de les Terres de l’Ebre (CESTE), Josep M. Franquet Bernis; les diputades al Parlament de Junts, Mònica Sales de la Cruz; ERC, M. Jesús Viña Ariño i PSC, Georgina Ebrí Rodríguez i representants de la Plataforma per un nou hospital universitari de les Terres de l’Ebre.


El delegat del Govern ha recordat que es tracta d’un projecte “d’una complexitat important i una exigència pressupostària de desenes de milions d’euros” i, per això, “en projectes estratègics, hem de treballar des del consens”. “L’objectiu que persegueix aquesta Taula és que les Terres de l’Ebre tinguem el nou hospital el més prompte possible”, ha remarcat Salvadó, que ha incidit en la necessitat que sigui “un projecte de tothom” i també ha avançat que s’està treballant amb el “caràcter universitari” ja una vegada estigui completada l’ampliació de l’actual Hospital de Tortosa Verge de la Cinta i els futurs estudis de Medicina. “Des del consens i la corresponsabilitat, el nou Hospital ha de ser un dels grans projectes de les Terres de l’Ebre”, ha conclòs Salvadó.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari