Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Comença el repartiment dels contenidors del porta a porta per a la recollida d’escombraries de restauració i hostaleria de Poble Nou i Eucaliptus

Publicat el 19/01/2024 13:28

Amposta

L’inici de la recollida porta a porta de la fracció orgànica es farà a partir de finals de gener.


 


Aquesta setmana, les tècniques ambientals del Copate (Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre) han iniciat el repartiment de contenidors d’orgànica als bars i restaurants de Poble Nou i Eucaliptus per a la recollida d’escombraries amb el sistema porta a porta adaptat als establiments considerats grans generadors de brossa.


En total, una vintena de locals de Poble Nou i Eucaliptus disposaran dels seus propis contenidors per a la fracció orgànica on deixar les seves restes i els camions de recollida els hi passaran a buscar pels seus propis locals. Amb el canvi de model de recollida selectiva es pretén augmentar la taxa de reciclatge per tal d’arribar als límits legals establerts per la Comissió Europea, els quals determinen que cal assolir un 55% de la recollida selectiva el 2025 i un 60% el 2030.


La recollida porta a porta als grans productors de Poble Nou i Eucaliptus és la primera fase de la modificació del sistema de recollida d’escombraries a la ciutat. En una segona fase s’implementarà la recollida porta a porta entre els grans productors del nucli urbà d’Amposta i s’instal·larà el tancament intel·ligent de tots els contenidors de la ciutat.


 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari