Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

La Fundació Tutelar Terres de l’Ebre ha iniciat una campanya per aconseguir una cadira de rodes adaptada per practicar esport

Publicat el 14/11/2023 13:04

"Corrent cap a la meta de la inclusió: La crida solidària de Lluís i Xavi"


Enmig dels desafiaments que la vida ens presenta, hi ha històries que ressonen amb resiliència i determinació. La narrativa de Lluís, un jove amb un 80% de discapacitat que troba la seva passió a través de les curses, és una d'aquestes històries inspiradores. Acompanyat pel seu tutor, Xavi, Lluís no només navega pels reptes de la vida quotidiana en una cadira de rodes, sinó que també s'arrisca a córrer cap al seu somni més gran: participar a la Marató de Barcelona.


La seva determinació no passa desapercebuda, especialment per aquells que entenen que l'esport no coneix barreres. No obstant això, per fer realitat el seu somni, Lluís i Xavi necessiten més que coratge; necessiten una cadira de rodes adaptada per a la pràctica esportiva. És aquí on entra en joc la Fundació Tutelar de les Terres de l'Ebre amb la seva nova campanya "No m'aturo quan estic cansat, m'aturo quan arribo a la meta."


Aquesta iniciativa té com a objectiu principal recaptar els fons necessaris per adquirir una cadira de rodes esportiva Joëlette Finisher, adaptada amb tres rodes que proporciona estabilitat i maniobrabilitat per córrer qualsevol distancia. Aquesta cadira obrirà les portes a una nova dimensió d'oportunitats per a Lluís i Xavi. Una cadira dissenyada no només per superar els obstacles físics de la cursa, sinó també per simbolitzar la força col·lectiva de la comunitat per superar les barreres de la discapacitat.


La Fundació Tutelar de les Terres de l'Ebre ja ha posat en marxa aquesta campanya amb l'esperança de mobilitzar la comunitat per fer possible aquest somni compartit. Totes les donacions, tant d’empreses com de particulars, sumen i tenen un impacte significatiu en aquesta fita cap a la inclusió i la igualtat d'oportunitats.


Qui vulgui fer un donatiu per aquesta campanya "No m'aturo quan estic cansat, m'aturo quan arribo a la meta" ho pot fer per diferents vies: amb una aportació lliure a la pàgina migranodearena.org, també participant en els tornejos benèfics amb diferents entitats esportives que està organitzant la fundació i fent donacions directes.


El seguiment d’aquesta campanya també es pot fer a través de les xarxes socials amb el hastag #nomaturo i els Mitjans de comunicació ebrencs. L’objectiu és participar en aquesta historia que parla de superació personal i de la capacitat de la comunitat per unir-se i fer possible allò que sembla impossible. Amb cada aportació, s’està un pas més a prop de fer aquest somni realitat.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.