Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Deltebre impulsa les primeres extraescolars dirigides a infants amb necessitats específiques

Publicat el 09/10/2023 11:22

DeltebreDeltebre continua fent passes per esdevenir un municipi més inclusiu i més amable per a tothom, en especial per als més menuts i menudes. En aquest sentit, aquesta mateixa setmana s’han iniciat activitats extraescolars destinades als xiquets i xiquetes, d’entre 3 i 12 anys, que presenten unes necessitats especials. Un programa impulsat pel Centre de Suport Familiar Arrels, amb el suport i la col·laboració de l’Ajuntament de Deltebre.


En el marc de la visita a l’inici del curs, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que “cada vegada hem de ser més conscients que des de les administracions publiquem hem de facilitar les eines i els mitjans per donar cobertura a les demandes de les famílies que disposen de xiquets i xiquetes amb unes necessitats determinades”. “Per això – ha ressaltat Soler – des del Govern de l’Ajuntament de Deltebre sempre agrairem i estarem al costat de totes les iniciatives que generen valor afegit per als veïnes i veïnes, més encara per als infants”.


Durant el cinc dies de la setmana, les xiquetes i xiquets realitzaran activitats aquàtiques a la piscina petita del Centre Esportiu del Delta, esportives cercant la integració amb els clubs i entitats, i també cognitives amb contes, manualitats, etc. La seu d’aquest campus s’ubica a l’Espai Assistencial Dr. Joan Santigosa, amb horari de les 17 h a les 19 h. Actualment es compta amb 10 alumnes i  un equip conformat per 3 monitores.


La regidora d’Infància, Benestar i Gent Gran, Vicky Albiol, ha explicat que “la posada en funcionament d’aquestes activitats extraescolars és un pas més dins del programa d’accions relacionades amb la inclusió i el benestar que volem desenvolupar i ampliar durant els propers anys des de l’Ajuntament de Deltebre”.


Aquesta acció se suma a les actuacions impulsades per l’Ajuntament de Deltebre durant aquests darrers mesos, com són el cas, per exemple, de la instal·lació de pictogrames en equipaments municipals o espais d’interès, o també l’impuls de les #FestesIN.  A més a més, i conjuntament amb FECOTUR, des de l’Ajuntament de Deltebre s’ha iniciat una campanya per impulsar que els comerços del municipi s’instal·len un pictograma a l’exterior de l’establiment per així facilitar la inclusió als carrers de Deltebre.
Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari