Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

El projecte Vincles torna amb activitats setmanals per a infants i famílies

Publicat el 28/09/2023 10:03

Amposta

Els tallers i xerrades arrenquen el 4 d’octubre amb novetats com un espai de trobada entre professionals i famílies o activitats de cura personal.


Des d’un espai de joc i tallers per a infants a una trobada entre professionals i famílies o una xarrada sobre el sòl pelvià. Són algunes de les activitats setmanals que han preparat per al mes d’octubre des del projecte Vincles, el programa de criança impulsat per la Biblioteca Sebastià J. Arbó i el Servei d’Intervenció Socioeducatiu 03 (SIS03) de l’Ajuntament d’Amposta en col·laboració amb el Centre de desenvolupament infantil i atenció precoç (CDIAP), les llars d’infants, l’àrea de pediatria del CAP i l’Hospital d’Amposta.


Les activitats d’aquesta edició arrancaran el dimecres 4 d’octubre amb una de les novetats, el cafè en família, un espai de trobada entre famílies i professionals de diferents àmbits, a les 17.30 hores a l’Espai Dones, que també s’incorpora a les ubicacions del projecte. L’activitat seguirà la setmana següent, cap a les 10.30 hores, amb l’Espai nadó per a menors de tres anys, una activitat on els xiquets i xiquetes tindran un espai d’esbarjo per relacionar-se, a l’Espai Km 0. El dimecres 11, els infants d’entre dos i quatre anys podran gaudir del taller de tardor a càrrec de Casa de Luna, a les 17.30 hores a l’Espai Km 0. Per als més menuts, el 18 es farà a l’Espai Dones l’activitat Espai de Joc de zero a dos anys, a les 17.30 hores. Finalment, el 25 d’octubre s’ha programat una xerrada sobre el sòl pelvià a càrrec de la llevadora Cristina Ruiz, a les 17.30 hores a l’Espai Km 0.


En aquesta edició de Vincles se suma també l’Hospital Comarcal d’Amposta, on tots els dimarts de 18.30 a 20 hores es durà a terme una sessió de ioga per a embarassades a càrrec d’Anna Arques.


Tant el cafè en família del 4 d’octubre com la xerrada del 25 comptaran amb servei de canguratge. Per gaudir del servei, cal que es realitzi la inscripció prèvia a canguratge@amposta.cat.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentariAquesta web utilitza cookies propies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptas l'ús que fem.