Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Canal TE arrenca nova temporada

Publicat el 08/09/2023 14:06

Deltebre

El pròxim dimarts 12 de setembre, l’endemà de la diada nacional, comença la nova temporada de CANAL TE, amb més de quaranta programes de televisió ja inclosos a la graella, dels quals vint-i-un són de producció pròpia. D’entre tots destaca L’EBRE NOTÍCIES, l’informatiu degà del territori, i a través dels quals s’informa la majora part del territori -com acrediten les audiències-, que es renova per ser presentat amb dos presentadors: els periodistes Andreu Prunera (nou cap d’informatius) i Rut Turch, que també s’ocuparà de les connexions als programes informatius de la Xarxa.


Una altra novetat és que l’informatiu matinal, L’EBRE AL DIA, s’avança mitjà hora i es podrà vore en directe de les 9 a les 10 hores. El dirigirà i presentarà Josep Pitarch, comptarà amb diferents seccions d’actualitat i una entrevista, i cada dia connectarà amb DELTA.CAT TV, des d’on intervindrà Leonor Bertomeu. Cal subratllar també que la redacció de Deltebre estrena dos programes, també en directe, que es podran vore de 9:30 a 11 hores pel CANAL TE24. Un és el propi informatiu de Delta.cat i l’altre el magazine El Recapte, amb Diana Mar.


L’altre canvi de la temporada es produeix al magazine L’Estret de Magallanes, del que s’ocuparà Roger Font, i tindrà dos dies amb sengles programes de seixanta minuts cadascun, només en dimarts i dijous. La novetat serà el programa Vegueria Weekend, que difondrà les activitats del cap de setmana en l’apartat de cultura i oci. També hi haurà més novetats, com el programa ‘Ebrencs pel Món’ o ‘Íbar’, però no començaran a emetre’s fins l’octubre i novembre. Fem Salut, amb Jordi Segarra, també al novembre.


La resta de programes de producció pròpia es mantenen en antena. Minut 91, amb Michel Viñes, tindrà dos edicions i s’estrenaran les dos en dilluns. Tot l’Esport, dirigit i presentat per Blanca Querol, guanya una edició i a més del dimarts també es podrà vore en divendres. Esports tindrà també diversos partits de la jornada cada setmana.


Els dos programes de capçalera es mantenen dimecres i divendres. Es tracta de El Mirador. Empreses i Economia, a càrrec de Diana Mar, i El Mirador. Debat temàtic, amb Leonor Bertomeu. Pel que fa als vint programes externs, aportats per la Xarxa i TDI, tindran els seus horaris i dies habituals.


Un altre fet rellevant de la nova temporada 2023 – 2024 és que la programació es podrà vore més fàcilment i en diferents horaris, gràcies a l’existència de dos canals de TV: CANAL TE seguirà sent el canal de referència, i CANAL TE24 complementarà el servei amb reemissions.


 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari