Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Un foc forestal crema en una zona aïllada i de difícil accés al Coll de Llumeners, a Tivissa

Publicat el 10/08/2023 13:16

Tivissa

Els Bombers treballen amb 24 dotacions, entres elles set d’aèries, per apagar les flames, que a hores d'ara estan estabilitzades
ÚLTIMA HORA


 


Els Bombers de la Generalitat han estabilitzat l’incendi que des de les dotze del migdia cremava al Coll de Llumeneres, a Tivissa, el Baix Ebre. El foc ha començat en una zona de difícil accés, boscosa i mal comunicada, i els Bombers l’han atacat amb una trentena de dotacions, vuit de les quals aèries. A partir de les 14.00 hores, i per la bona evolució de l’incendi, s’ha ordenat als bombarders que tornessin a la base, i el foc està totalment envoltat per mànegues i punts d’aigua. Segons les dades provisionals dels Agents Rurals, l’incendi afecta prop d’una hectàrea.


Un incendi forestal crema aquest dijous al migdia en una zona aïllada i de difícil accés del Coll de Llumeners, a Tivissa (Ribera d’Ebre), segons han informat els Bombers de la Generalitat. En aquest moment, els Bombers hi treballen amb 24 dotacions, entre elles 7 d’aèries, com avions de vigilància i helicòpters. Els efectius prioritzen atacar el flanc esquerre del foc, perquè podria obrir-se quan entri la marinada.


La comarca de la Ribera d'Ebre està en perill per calor molt intensa de 5 en una escala de 6 dijous a la tarda, amb temperatures que podrien arribar als 43 graus.
Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari