Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

L'Ajuntament d’Amposta aprovarà en el primer ple el Pla d’Acció Municipal amb 150 mesures

Publicat el 01/08/2023 09:48

Amposta

Es busca millorar la gestió de l’aigua, les energies renovables, la mobilitat sostenible o promocionar el comerç.


(ACN) - L'Ajuntament d'Amposta aprovarà aquest dilluns en el primer ple del nou mandat el Pla d’Acció Municipal (PAM). El PAM s'estructura en els quatre eixos de transformació en què també s’han organitzat les comissions informatives del consistori: transformació verda, transformació socioeconòmica, transformació democràtica i transformació. Les 150 actuacions busquen fer una millor gestió de l’aigua, la implementació de les energies renovables, la mobilitat sostenible, el foment de l’esport, o la promoció del comerç, el mercat i els polígons industrials. Alhora, busquen seguir treballant per la participació ciutadana, una administració digital o l'incrementat del parc d’habitatge públic, entre d’altres.


En la roda de premsa per donar compte dels temes que se sotmetran a debat en el ple, l’alcalde, Adam Tomàs, ha assegurat que han transformat les 150 mesures del programa electoral "en un PAM amb 150 actuacions". Alhora, ha afirmat que en l’anterior mandat es va aconseguir una execució de prop del 85%.


"Portant-lo a debat i aprovació al ple, volem refermar el nostre compromís en tirar endavant tot allò pel qual vam rebre el suport majoritari a les urnes", ha afegit. "Això no vol dir que serà l’únic que farem durant els propers quatre anys, hi haurà situacions extraordinàries a les que haurem de donar resposta o propostes dels grups de l’oposició que escoltarem per tirar endavant, però aquest document ens permetrà retre comptes amb la ciutadania d’allò que vam dir que faríem i allò que anem fent", ha conclòs.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari