Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

La PDE es mobilitza per frenar el projecte de Hard Rock i alerta que podria consumir un 20% del minitransvasament

Publicat el 02/06/2023 16:05

AldoverTortosaXerta

Avancen la piraguada a l’11 de juny per secundar la protesta contra el complex lúdic convocada el dia 18a Tarragona


La Plataforma en Defensa de l’Ebre (PDE) ha fet una crida a la mobilització per aturar el projecte de Hard Rock al Camp de Tarragona i ha alertat que la seva materialització podria suposar acabar emprant un 20% de la concessió d’aigua del mini transvasament.


Tot i que, asseguren, ningú encara els ha confirmat que s’abastaria de la concessió del Consorci d’Aigües de Tarragona(CAT), creuen que l’Ebre tornaria a ser la font de recursos bàsica per garantir-ne el funcionament. La PDE organitzarà busos per participar en la protesta convocada contra el macrocomplex lúdic el pròxim dia 18 de juny a Tarragona i, per aquest mateix motiu, ha decidit avançar una setmana la piraguada en Defensa de l’Ebre, inicialment prevista per aquesta mateixa data.


L’entitat posarà a disposició62 piragües individuals i 43 de dobles, que es concentraran a Xerta a dos quarts de deu del matí per descendir, en una primera etapa, fins al camp de futbol d’Aldover, on els participants esmorzaran i hi haurà parlaments de representants de la PDE, Aturem Hard Rock i Aigua és Vida. El descens fluvial s’allargarà fins dos quarts de dues, aproximadament, quan està prevista l’arribada a Tortosa i l’acte reivindicatiu sorpresa habitual.


(ACN)


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari