Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

La Festa de la Cirera arriba a la 20a. edició

Publicat el 18/05/2023 09:30

La Festa de la Cirera de Paüls celebra 20 edicions amb el repte de mantenir els nivells d’assistència, visites i vendes aconseguits el 2022, que van superar les millors previsions.


Segons ha explicat l’alcalde, Enric Adell: “La festa de la cirera és un dels moments més importants que tenim com a poble, volem celebrar i gaudir un cop més de la nostra fira i de les millors cireres del món”. Adell destaca que “continuem fent una aposta considerable per la fira, amb activitats per tothom. Aquest any, per exemple, farem un sopar popular i concert de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries el dissabte”.


L’any passat la fira va ser tot un èxit. En aquesta 20a edició es reafirmen alguns canvis realitzats l’any passat, com la nova distribució de les parades, la qual cosa va permetre les diferents zones del municipi. El cartell de la Festa de la Cirera, signat de nou per l’artista local Domingo Basco Estrada, s’estrena amb un disseny digital. A l’obra s’hi pot observar una combinació entre la cirera i el poble de Paüls, buscant l’equilibri aconseguit després de tantes edicions.


En els pròxims dies també es donarà a conèixer el programa de la fira, que incorporarà novetats per celebrar aquesta 20a edició. “La Fira de la Cirera i la Trencacims estan posicionant el nostre municipi com a referent, no només a la resta de les Terres de l’Ebre, sinó al conjunt del país”, conclou Adell.


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari