Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Tortosa: metge detingut per gravar els genitals d'un pacient durant una exploració

Publicat el 15/06/2022 12:33

Tortosa

Els agents han intervingut dos telèfons mòbils i un ordinador de l’arrestat per tal de comprovar si hi ha imatges d’altres possibles víctimes.


Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la comissaria de Tortosa (Baix Ebre) van detenir el passat 10 del juny un home, de 61 anys, com a presumpte autor d’un delicte d’abús sexual i descobriment i revelació de secrets.


Els fets van ocórrer durant el matí del mateix dia 10 quan els agents van ser requerits per adreçar-se a un consultori mèdic de Tortosa donat que un pacient havia sorprès el metge gravant-li els genitals amb un telèfon mòbil.


La víctima va explicar que havia anat al consultori per passar una revisió mèdica d’empresa, juntament amb altres companys de feina. Durant el transcurs de l’exploració, es va adonar que el metge li realitzava tocaments en la zona genital i tenia el seu terminal mòbil amb la càmera en funcionament enfocant-li les seves parts íntimes.


Davant aquests fets, es va iniciar una discussió entre metge i pacient, i aquest últim va agafar el telèfon mòbil al facultatiu per a posteriorment lliurar-lo als mossos.


La investigació continua oberta pendent del buidatge dels dispositius electrònics de l’arrestat per tal de comprovar si altres pacients han estat víctimes d’aquesta pràctica.


El detingut va quedar en llibertat després de declarar en seu policial i resta pendent de comparèixer davant el jutjat competent quan així sigui requerit.


 


 


 


 


Comparteix aquesta noticia


Fés el teu comentari